Wat anderen over mij, mijn workshops, trainingstrajecten, ebooks en meer .. zeggen.


Ik vond de workshop buiten op Landgoed Ockenburgh heel leuk. Je doet het met veel passie, humor en enthousiasme, dat helpt. Het stappenplan voor mijn iPhone vooraf was heel fijn om mee te beginnen en direct toepasbaar bij mijn eigen fotografie.
Petra Deken | Pinck.
Wat een leerzame, interessante en leuke workshop ‘Smartphone Fotografie’ van Irene! Via Make-A-Wish Nederland heb ik deelgenomen aan deze cursus. Er is nog veel meer met je mobiel mogelijk dan je aanvankelijk dacht om prachtige foto’s te maken. Alle tips & tricks waren zeer welkom ..
Marieke Gilsing | wensvervuller Make-a-Wish NL
Ik vond het zo jammer om te lezen dat er alleen een stappenplan is voor iPhones en Samsungs, dus stuurde ik Irene een berichtje hierover. Ik heb namelijk een Oppo!
Irene had direct een oplossing. Tijdens een online sessie van een half uur hebben we ook mijn instellingen zo gezet, dat ik nu ook de meest hoogst mogelijke kwaliteit aan foto's maak met mijn mobiel. Top! Blij mee!
Ik hou van close-up foto's maken. Irene heeft mij toen ook laten zien hoe ik het beste die macro foto's kon maken. Sindsdien maak ik nagenoeg bij elke wandeling wel een paar macro foto's. Super.
Jan Knijnenburg | Servicepunt71
Irene haar e-book '7 Fijne Tips Voor Het Maken Van Mooie Selfies' geeft heel eenvoudig de stappen weer, voor aanzienlijk mooiere selfies. Heel handig voor als je ook zakelijk selfies inzet.
Marleen Toxopeus | business coach Verschilmakers
Voordat ik het eBook van Irene had gedownload, dacht ik jammer dat de foto's die ik met mijn gsm maak vaak onscherp zijn en slecht belicht. Ook met het zoomen werden de foto's qua kwaliteit behoorlijk slecht Nu ik het e-book heb doorgenomen, weet ik dat ik altijd een schoon doekje bij mij moet hebben en dat ik handmatig de focus in moet stellen voor het beste resultaat. Ook licht instellen is een van de tips die ik ben gaan gebruiken.
Theo Noordermeer
I am a nature lover and love to capture the beauty of nature through my smartphones. But, it was never the same that I had seen .... Moreover, I found the 7 Essentiële - Foto'sMaken Met Je Smartphone. Though it was in the Dutch language my curiosity wasso high that I translated and found the answers to my questions.
Grishma Mehta
Hi Irene, Ik ben er klaar voor! Jouw enthousiasme tijdens het doorlopen van het stappenplan voor mijn iPhone is alleen al leuk! Dit belooft wat voor morgen!
Yvonne Quint
Ik had inmiddels een Samsung Galaxy S22 i.p.v. een S20. Mijn specifieke vragen die ik had besprak ik persoonlijk met Irene. Geweldig!
Ilona Suarez
De workshop smartphone fotografie is echt een aanrader. Handige tips & tricks om het maximale uit de camera van je telefoon te halen en daarnaast een ontzettend gezellige dag gehad.
Marielle Terwisse
Ik vond de online training 'Camera Ready' met mijn Samsung erg nuttig. Ik had inderdaad nog niet de tijd genomen om alle instellingen langs te lopen. De extra uitleg die je krijgt helpt direct.
Olaf Meinen
Wow! Dank voor het stappenplan. Wat werden de stappen goed uitgelegd ! Heel duidelijk ! Ik heb direct mijn instellingen hiervoor op mijn iPhone aangepast. En kijk uit naar het vervolg over een week!
Friedje den Hartogh

ContactgegevensComfortWorks

Irene Troost - eigenaar

irene@comfortworks.nl

0628716518

KvK 65746007

2023Stacks Image 518